8 Nisan 2009 Çarşamba

Witles Protection

http://www.wildaboutmovies.com/images_5/WitlessProtectionPoster.jpg

Yönetmen : Charles Robert Carner
Senaryo Yazarı : Charles Robert Carner
Tür : Komedi
Etiketler : Eklenmiş bir etiket yok.
Etiket Ekle Ülke : ABD Süre : - …

Gomorra

Yönetmen: Matteo Garrone

Yapim Yili: 2008
Vizyon Tarihi: 21 Kasim 2008
Firma: Fandango
Süre: 2 saat 17 dk
Dil: Italyanca, Çin Lehçesi, Fransizca
IMDB Puani: 7.5 (2,780 Oy)

Ülke: Italya
Tür: Suç, Dram
Görüntü: Renkli
Ses Düzeni: Dolby Digital

Konusu: Güç, para ve kan… Italya’nin Napoli ve Caserta bölgesinde halkin her gün yüzlestigi “degerler” bunlar. “Sistem”in, yani Camorra’nin kurallarina boyun egmeye zorlaniyorlar ve baska hiçbir seçenekleri yok. Normal bir yasam sürmeyi içlerinden ancak birkaç sansli kisi hayal edebilir…

Görünürde kurmaca olsa da kökleri gerçeklikte yatan ve bu acimasiz dünyada yasanan bes öykü, bu sert senaryoda iç içe geçti.

Don Ciro, nam-i diger “Denizalti”… Bölgede tartisilmaz bir hakimiyeti olan çeteyle baglantili mahkumlarin ailelerine düzenli olarak yapilan ödemelerden sorumlu. Zeki, ketum ve olaylara müdahil olmadan sadece isini yapan biri. Ancak çetenin dagilmaya baslamasiyla birlikte, emirlerini kimden alacagi belirsizlesiyor ve o da kendi hayatta kalma savasini vermeye basliyor.

Totò, 13 yasinda ve bir an önce büyümek için can atan bir çocuk. Hayat okulunda adim adim egitimini aliyor. Ta ki günün birinde geri dönüsü olmayan bir seçim yapana kadar.

Marco ile Ciro, bir Brian De Palma filminde yasadiklarini zannediyorlar. Ama sistemin gözünde onlar sadece iki basibos köpek ve kabadayiliklari ile sektörün rutin ilerleyisini sekteye ugratiyorlar.

Roberto, çalismak isteyen bir üniversite mezunu. Franco ona iyi kazanç saglayacagi düzenli bir is firsati sunuyor: Zehirli atik yönetimi alaninda bir is. Ama bu meslegin gerçekleri, Roberto’nun vicdanini rahatsiz edecek cinsten…

Pasquale, kisiye özel hazirlanmis (haute couture) giyim sektörüyle sözlesmeli olarak çalisan küçük bir kurulusun kayitdisi olarak görev yapan yetenekli terzisi. Çinli bir rakip firma, ona mesleginin püf noktalarini kendi çalisanlarina ögretme firsati sunuyor. Bu cazip davet karsisinda akli çelinen Pasquale, hayatini tehlikeye atma pahasina teklifi kabul ediyor.

Kimlik - Identity

Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2003
Yönetmen : James Mangold
Senaryo : Michael Cooney
Görüntü Yönetmeni : Phedon Papamichael
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2003, ABD , 90 dk.

Oyuncular

John Cusack (Ed) , Ray Liotta (Rhodes) , Amanda Peet (Paris) , Alfred Molina , Clea DuVall (Ginny) , Rebecca De Mornay (Caroline Suzanne) , John C. McGinley (George York)
Çölün ortasında bir gece. Korkunç bir kasırga dış dünya ile tüm bağlantıları koparır. 10 yabancı, tuhaf bir yolüstü oteline sığınmak zorunda kalmışlardır. Dışarıyla herhangi bir iletişim kurabilmek imkansız gibidir.

Ve kaynağını tam olarak anlayamadıkları cinayetler başlar. Bir güç, tek tek hepsini öldürmeyi kafasını koymuştur. Fakat olaylara rastlantının penceresinden bakmayı bıraktıklarında, içinde bulundukları durumun çok daha karışık olduğunu farkederler.

Amerikan bağımsız sinemasının heyecan verici isimlerinden James Mangold tarafından çekilen korku gerilim, oyuncularıyla da dikkat çekiyor…

Tanrılar Çıldırmış Olmalı 4 - The Gods Must Be Crazy 4

ImageShack

imdb puanı :6.9/10
Yapım :1980, Botsvana / GüneyAfrika
Tür :Aksiyon / Komedi
Yönetmen :Jamie Uys
Senaryo :Jami Uys
Oyuncular :Jamie Uys, Sandra Prinsloo, Marius Weyers, Louw Verwey, Michael Thys, Nixau , Ken Gampu

Yapımcı :Jamie Uys
Görüntü Yönetmeni :Buster Reynolds, Robert Lewis
Müzik :John Boshoff
Süre :1 saat, 49 dk.

Kadının Olamam - I Could Never Be Your Woman

http://img146.imageshack.us/img146/4803/icouldneverbeyourwomanuv6.jpg

Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2007
Yönetmen : Amy Heckerling
Senaryo : Amy Heckerling
Görüntü Yönetmeni : Brian Tufano
Yapım : 2007, ABD , 97 dk.

Oyuncular

Sarah Alexander (Jeannie) , Michelle Pfeiffer (Rosie) , Fred Willard (Marty) , Saoirse Ronan (Izzie) , Paul Rudd (Adam) , Yasmin Paige (Melanie) , Stacey Dash (Brianna) , Twink Caplan (Sissy)
Rosie, Los Angeles’ta yaşayan 40 yaşında bekar bir annedir. Ve hayat hiçkimse için olmadığı gibi onun içinde planlandığı gibi gitmemektedir. TV’de You Go Girl, adlı bir Tv programının yapımcılığını yapmaktadır. Hazırladığı program riske girmiştir; seksi patronu Marty, onun programı yerine bir reality show yayınlamayı düşünmektedir, asistanıJeannie ise sabotaj peşindedir.

Evde de işler pek yolunda gitmemektedir. Eski kocası yeni ve genç eşinden bebek beklemekte artık genç bi kız olan Izzie ise dejenere bir genç olan Dylan ile arkadaşlık etmektedir.

Genç ve yetenekli bir oyuncu olan Adam Perl kasting odasına girdiğinde Rosie’nin kalbinin atışları değişmiştir… Fakat 40 yaşında olgun bir kadın olarak böyle genç bir erkeğe gönlünü kaptırmak hiç de doğru gözükmemekteydi.

Aşıklar, ebeveynler ve çocuklar, karı koca ve arkadaşlar ve iş arkadaşları; hepsi bu esprili filmde buluştu!

tek bölüm

Efsane - The Myth

ImageShack

imdb puanı :6.2/10
Yapım :2005, Çin / HongKong
Tür :Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Komedi / Macera
Yönetmen :Stanley ong
Senaryo :Stanley Tong, Hai-shu Li

Oyuncular :Jackie Chan, Tony Leung Ka Fai, Rongguang Yu, Hee-seon Kim, Mallika Sherawat, Ken Lo
Yapımcı :Willie Chan, Barbie Tung, Solon So, Bobby Bedi, Gin Lau
Görüntü Yönetmeni :Wing-Hung Wong
Müzik :Nathan Wang, Gary Chase
Süre :1 saat, 58 dk.

Arkeolog olan Jack, büyük güçleri olan bir taşın peşindedir. İnanışa göre bu taş, yerçekimini ortadan kaldırmaktadır. Yardımcısı ile birlikte bu taşı bulmak için dünyanın her yanına yolculuk yapmaktadır. Jack’in farklı bir yaşamı daha vardır. Rüyalarında Çin Hanedanı’nın baş generali Meng-yi olarak, güzeller güzeli prensese aşıktır. Arkeolojik araştırmaları sırasında rüyalarındaki prensesin resmi ile karşılaşan Jack’in rüyaları ve gerçek yaşamı artık bir noktada kesişmiştir. Rüyalarında General Meng-yi karakterindeyken prensesin kendisine gösterdiği şelaleyi gerçek yaşamda bulur. Şelalede yaptığı araştırmada ise, prensese ve rüyalarındaki dünyaya ulaşacaktır.

Görünmez Hedef - Invisible Target

http://i43.tinypic.com/ngxavn.jpg

Yönetmen: Benny Chan
Oyuncular: Nicholas Tse, Jaycee Chan

GÖRÜNMEZ HEDEF - INVISIBLE TARGET

Tien Yeng Seng ve kendisi gibi öksüz altı arkadaşı, askeri eğitimlerini ve akabinde girdikleri sıcak çatışmalarla da stajlarını tamamladıktan sonra ordudan ayrılırlar. Yedi öksüz asker, kardeşlik yemini eder ve kendilerinin değimi ile bir aile, İnterpol’e göreyse bir çete kurarlar.Tien Yeng Seng ve kardeşlerinin yaptığı bir zırhlı araç soygunu, üç polis memurunun onları yakalamayı, hatta onlardan intikam almayı bir takıntı haline getirmesine yol açar. Dedektif Chun, soygunun yapıldığı caddedeki bir kuyumcuda nikah yüzüğü beğenmeye çalışan nişanlısını; çetenin kullandığı patlayıcılar yüzünden kaybeder ve intikam için and içer.

Tehlikeli Kadınlar - Female Agents

http://p.gnctrkcll.turkcell.com.tr/r/FEMALE1228820934.jpg

Yapım : 2008, Fransa
Tür : Dram
Yönetmen : Jean-Paul Salome
Senaryo : Jean-Paul Salome, Agnes Claverie (Kitap)
Oyuncular : Marie Gillain, Sophie Marceau, Moritz Bleibtreu, Julie Depardieu, Maya Sansa, Déborah François, Colin David Reese
Yapımcı : Éric Névé
Görüntü Yönetmeni : Pascal Ridao
Müzik : Bruno Coulais
Süre : 2 saat, 00 dk.

İmdb Puanı: 7.0/10

Konusu
1944 yılında Fransa””da geçen filmde; tutsak ve bir hastahanede kalan İngiliz Casusu, Almanların elinden kurtarmak için kimi hayattan beklentisi kalmayan 5 Fransız Kadın özel olarak seçilip ve göreve gönderilir. Bunun yanında Alman albayı öldürme emri alırlar, çünkü albay yakında olması beklenen gizli Normandiya çıkarmasının farkına varmak üzeredir..

Filmde SOE Ajanı Lisé de Baissac””ın hayat hikâyesinden esinlenmiştir…



Yağmurlardan Önce - Before the Rains

http://img101.imageshack.us/img101/4058/37880142id6.jpg

ImageShack

Tür : Dram
Yönetmen : Santosh Sivan
Senaryo : Cathy Rabin
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Freeman
Müzik : Angelo Badalamenti
Yapım : 2007,India | UK | USA , 110 dk.

Bir Aradayız Hepsi Bu

ImageShack

imdb : 6.6/10
Yapım : 2007, Fransa
Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Claude Berri
Senaryo : Claude Berri, Anna Gavalda (Kitap)
Oyuncular : Audrey Tautou, Guillaume Canet, Firmine Richard, Hélène Surgère, Françoise Bertin, Laurent Stocker, Alain Sachs, Béatrice Michel, Kahena Saighi, Alain Stern, Halima Guizani, Juliette Arnaud
Yapımcı : Claude Berri
Görüntü Yönetmeni : Agnes Godard
Müzik : Frédéric Botton
Süre : 1 saat, 37 dk.
Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008

Özet
Genç bir kadın olan Camille, Philibert ve Franck adlı iki komşusuyla dost olur, rahat ve huzur bulmak için onların evine yerleşir. Birbirlerine zıt olan bu üç karakter, uyum içinde hayatın tadını yakalarlar. Tartışmaların ve barışmaların ötesinde, “bir arada” olmanın keyfi onları daha güçlü kılar. Derken, inatçı ve dünya tatlısı olan Franck’ın anneannesini de aralarına alırlar.

Savaş Yıldızı Galactica - Battlestar Galactica

http://www.turkceizle.com/wp-content/uploads/2009/02/savas-yildizi-galactica-battlestar-galactica.jpg

imdb puanı :8.1/10
Yapım :2003, ABD
Tür :Bilim Kurgu / Macera
Yönetmen :Michael Rymer
Senaryo :Ronald D. Moore, Christopher Eric James

Oyuncular :Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Callum Keith Rennie, Paul Campbell, Michael Hogan, Matthew Bennett
Yapımcı :Harvey Frand
Görüntü Yönetmeni :Joel Ransom
Müzik :Richard Gibbs
Süre :2 saat, 00 dk.

Kobol’un 12 kolonisinde yaşayan insanların, kendi yaratıcalarına karşı baş kaldırmış robot ırkı Cylonlarla savaşının üzerinden 40 yıldan fazla bir süre geçmiştir. Robotlar, Cylon Savaşını bitiren antlaşmayı gözlemlemişlerdir fakat makineler ve insanlar arasında yapılması planlanan diplomatik ilişkiler hiç başlamamıştır. Seneler süren bir suskunluktan sonra insanoğlunun en ölümcül düşmanları intikam duygusu ile yeniden ortaya çıkar. Bu sefer bir insandan farksızdırlar.

Bölüm 1

Bölüm 2

Bölüm 3

Bölüm 4

Bölüm 5

Bölüm 6

Synecdoche, New York

45w4www.jpg

Tür : Komedi / Dram
Yönetmen : Charlie Kaufman
Senaryo : Charlie Kaufman
Görüntü Yönetmeni : Frederick Elmes
Müzik : Jon Brion
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Philip Seymour Hoffman (Caden Cotard) , Samantha Morton (Hazal) , Michelle Williams (Claire Keen) , Catherine Keener (Adele Lack) , Emily Watson (Tammy) , Dianne Wiest (Ellen Bascomb / Millicent Weems) , Jennifer Jason Leigh (Maria) , Hope Davis (Madeleine Gravis)
Tiyatro yönetmeni olan Caden Cotard, bir yandan işiyle uğraşırken, bir yandan da hayatındaki kadınlarla uğraşmaktadır. Aklına son tiyatro oyunu için bir fikir gelen Cotard, bir deponuun içerisine New York’un doğal büyüklükte olan bir kopyasını yaratır.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind ve Being John Malkovich gibi filmlerin hayalgücü sınır tanımayan senaristi Charlie Kaufman’ın yazıp, ilk defa yönetmen koltuğuna oturduğu filmi Synecdoche, New York, ilginç senaryosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Cannes Film Festivali’nde de olumlu eleştirler alan film, deneyimli oyuncu kadrosuyla da merak uyandırıyor.

Kardeş Gibiydiler - Sleepers

32442qqq.jpg

Tür : Gerilim / Dram
Yönetmen : Barry Levinson
Senaryo : Barry Levinson , Lorenzo Carcaterra (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Michael Ballhaus
Müzik : John Williams
Yapım : 1996, ABD , 147 dk.

Oyuncular

Kevin Bacon (Sean Nokes) , Billy Crudup (Tommy Marcano) , Robert De Niro (Peder Bobby) , Ron Eldard (John Reilly) , Minnie Driver (Carol Martinez) , Vittorio Gassman (King Benny) , Dustin Hoffman (Danny Snyder) , Terry Kinney (Ralph Ferguson) , Bruno Kirby (Shakes’in Babası) , Frank Medrano (Fat Mancho) , Jason Patric (Shakes) , Brad Pitt (Michael Sullivan)

From Within

4352435qqqqvvv.jpg

Filmin Tam Adı:After Dark Horrorfest From Within 2008 DVDRip XviD-VoMiT
IMDB Film Puanı :5.9/10 [?]
Yapım :2008, Fransa
Tür :Korku | Gerilim | Gizem | +18
Yönetmen :Phedon Papamichael
Senaryo :Brad Keene
Oyuncular :Elizabeth Rice, Thomas Dekker, Kelly Blatz, Laura Allen, Adam Goldberg, Rumer Willis, Margo Harshman, Brittany Robertson, Jared Harris, Steven Culp, Amanda Babin, Shiloh Fernandez, Mark A. Cummins, David Ariniello, Tim Colmus, Tyler Gatton, Caitlin Gold, Jamie Linck O’Brien, Jonathan Orcutt, Candace Scholz
Yapımcı :Josh Beane, Adrian Butchart, Chris Gibbin, Brad Keene
Görüntü Yönetmeni :Rafael E. Sánchez
Müzik :Jason Cooper, Oliver Kraus
Süre :1 saat 28 dk
Gösterim Tarihi :15 Aralık 2008

Fırtına Hücresi & Storm Cell

4353hyyy.jpg

Yapım Yılı Ülkesi : 2008 ~ ABD
Türü : Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmeni : Steven R. Monroe
Senaryosu : Michael Konyves
Yapımcısı : Lindsay MacAdam
Görüntü Yönetmeni : Corey A. Jackson, C. Kim Miles
Müzikleri : Corey A. Jackson
Süresi : 1 Saat 35 Dk.
Gösterim Tarihi : 26 Nisan 2008
Oyuncuları : Mimi Rogers, Michael Ironside, Ryan Grantham, Andrew Airlie

Filmin Konusu - Özeti : Anne ve babalarını çocukken acımasız bir hortuma kurban veren April ve Sean Saunders bunu ilk elden deneyimlemiş kişilerdir. Yaşadıkları bu trajedi yıllarca birbirlerinden kopmalarına ve başka yollara gitmelerine neden olmuştur. Sean, Seattle’da güvenli ve sessiz bir hayat yaşamayı tercih ederken, April fırtınaların peşinde koşturan bir bilim kadını olmuştur. April hayatını, anne ve babasını öldüren fırtınalar konusunda insanları eğitmeye adamıştır. Sonunda yıllarca ayrı kalan kardeşler barışmaya ve aileyi tekrar birleştirme kararı alırlar. Ailedeki başka bir problem de, annesi April işiyle fazlaca meşgul olduğundan, ondan beklediği ilgiyi göremeyen Dana’dır. Seattle’a kardeşinin yanına gitme kararı alan April onu da yanında gelmesi için ikna eder. Bu arada, April’ın bilgisi dışında fırtınaların hiç oluşmadığı Seattle’da değişik ve garip bir fırtına sistemi gelişmektedir. April bu durumda, fırtına konusunda insanları uyarmak ile ailesiyle olan ilişkilerini düzeltmek arasında ikilemde kalacaktır. Zamana karşı yarışırken geçmişin şeytanlarıyla savaşan ve başarısız olduğu ilişkilerini onarmaya çalışan April, hem yakınlarını hem de fırtınanın geldiğinden habersiz olan kamuoyunu yaklaşmakta olan fırtına hücresinden korumak zorundadır.

Butterfly Effect: Revelation

435435qqq.jpg

Tür : Bilim Kurgu / Dram / Gerilim
Yönetmen : John R. Leonetti
Senaryo : Michael D. Weiss
Görüntü Yönetmeni : Brian Pearson
Müzik : Michael Suby
Yapım : 2009, ABD , 92 dk.

Oyuncular

Eric Lively (Nick Larson) , Erica Durance (Julie Miller) , Dustin Milligan (Trevor Eastman) , Gina Holden (Amanda) , David Lewis (Dave Bristol) , Andrew Airlie (Ron Callahan) , Chris Gauthier (Ted) , Susan Hogan (Katherine Larson)

39 Basamak - The 39 Steps

34543hhh.jpg

Tür: Gerilim, Gizem
Yönetmen:Alfred Hitchcock
Senaryo:Ian Hay, Charles Bennett
Yapımcı:Ivor Montagu

Konusu: Richard Hannay, gizemli bir örgütten kaçan genç bir kadına yardımcı olur ve onu evine alır. Ancak kadın öldürülünce katil zanlısı olarak polisten kaçmaya başlar. Kendi adını temize çıkarmanın tek yolu, gerçek suçluları bulmaktır. Bu amaçla İskoçya’da amansız bir takibe katılan Hannay, artık hem av hem de avcıdır.

Çıtır Kızlar - Coyote Ugly

5654qwww.jpg

Tür : Komedi / Dram / Müzik
Gösterim Tarihi : 8 Aralık 2000
Yönetmen : David McNally
Senaryo : Gina Wendkos
Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri
Müzik : Trevor Horn
Yapım : 2000, ABD , 100 dk.

Oyuncular

Juliet Neil , Piper Perabo , Maria Bello , Izabella Miko
21 yaşındaki kadife sesli besteci Violet Sanford, ünlü bir besteci olma hayalleriyle yaşadığı New Jersey’den ayrılıp New York’a göçeder.Kentin en ünlü barlarından birisi olan Coyote Ugly’de barmaid olarak çalışmaya başlar ve günün birinde ünlü olacağına dair hayallerini sürdürür.

Geride yolunu gözleyen hasta babası olmasına rağmen ideallerini gerçekleştirmeye kararlı olan Violet bir dizi heyecan verici olay yaşayacaktır.

Dying Breed

34234bbbgggg.jpg

Yapım:2008 ~ Avustralya
Tür:Korku
Yönetmen:Jody Dwyer
Senaryo:Jody Dwyer, Michael Boughen
Yapımcı:Rod Morris, Michael Boughen
Görüntü Yönetmeni:Geoffrey Hall
Müzik:Nerida Tyson-Chew

Exterminating Angels - Anges exterminateurs, Les

435325qwww.jpg

Tür : Dram / Fantastik
Yönetmen : Jean-Claude Brisseau
Senaryo : Jean-Claude Brisseau
Görüntü Yönetmeni : Christopher Doyle , Kwan Pun Leung , Yiu-Fai Lai
Müzik : Peer Raben , Shigeru Umebayashi
Yapım : 2006,France , 100 dk.

Kurtlar Savaşı - War Wolves

435qy66.jpg

Yönetmen: Michael Worth
Tür: Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi: Mart 2009
Yapım: ABD
Süre:1 saat 40 dk

Street Racer- Sokak Yarışcısı

street.jpg

Tür:Aksiyon, Macera
Yönetmen:Teo Konuralp
Senaryo:Carey Van Dyke
Yapımcı:David Rimawi, David Michael Latt, Paul Bales
Görüntü Yönetmeni:Alexander Yellen
Müzik:Rachel Goldenberg, David Rimawi, David Michael Latt, Paul Bales

The Tribe & The Forgotten Ones

342grgrtt.jpg

Yönetmen:Jorg Ihle
Yapım : 2009
Ülke : Amerika
Tür : Horror
Oyuncular:Marc Bacher, Ira
Justin Baldoni, Peter
Nikki Griffin, Lauren
Kellan Lutz, Jake (unconfirmed)
Jewel Staite, Liz (unconfirmed)

Without A Paddle: Nature’s Calling

342432www.jpg

Yönetmen: Ellory Elkayem
Senaryo (WGA): Stephen Mazur (written by)
Gösterim: 13 January 2009 (USA) more
Türü: Adventure | Comedy
Runtime: Netherlands:96 min | USA:96 min
Country: USA
Language: English

Zach ve Ben okuldan iyi derecede arkadaştır. Herkesin tanıdığı iki adamdır. Okuldan 12 yıl sonraki halleri konu ediliyor.

Kehanet - Knowing

45435mmjkkk.jpg

Tür : Dram / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
Yönetmen : Alex Proyas
Senaryo : Ryne Douglas Pearson , Juliet Snowden , Stiles White , Stuart Hazeldine , Alex Proyas , Ryne Douglas Pearson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan
Müzik : Marco Beltrami
Yapım : 2009, ABD , 115 dk.

Oyuncular

Nicolas Cage (John Koestler) , Chandler Canterbury (Caleb Koestler) , Rose Byrne (Diana Wayland) , D.G. Maloney (The Stranger) , Lara Robinson (Lucinda Embry / Abby Wayland) , Nadia Townsend (Grace Koestler)
50 yıl önce bir ilköğretimin açılışında çocuklardan zaman kapsülüne konması için geleceğin neye benzeyebileceğine dair resim çizmesi istenir. Bir kız çocuğu sayfayı rakamlarla doldurmuştur. Küçük kız bu birlikte bir anlam ifade etmeyen rakamları görünmez insanların ona söylediğini iddia eder.

Günümüzde öğrenciler kapsülün içeriğini incelerken kızın yazdığı rakamlar Caleb Koestler’in eline geçer. Astrofizik profesörü babası John rakamları gördüğünde son elli yılın felaket olaylarının ve ölü sayılarını tamamiyle doğru olarak yazılı olduğunu anlar.

Bu rakamlar içinde daha üç büyük felaketin habercisi de vardır. John şimdi sonunucusunun küresel çapta bir yıkıma sebep olacak olan felaketi önlemesi için insanları kendine inandırmalı ve zamanla yarışmalıdır.

The Rocker

454325uuopp.jpg

Yapım : 2008, ABD
Tür : Komedi
Yönetmen : Peter Cattaneo
Senaryo : Wallace Wolodarsky, Maya Forbes
Oyuncular :Rainn Wilson, Steve Adams, Rebecca Northan, Jane Lynch, Jonathan Malen, Christina Applegate, Jeff Garlin, Keir Gilchrist, Josh Gad, Emma Stone, Jason Sudeikis, Demetri Martin, Jessica Barrow, Fred Armisen, Vik Sahay, Teddy Geiger, Lonny Ross, Aziz Ansari, Talia Russo, Laura Decarteret, Ennis Esmer, Jon Cor, Nicole Arbour, Brittany Allen, Ellie Knaus, Tanya Bevan, Mark Forward, Wesley Morgan, Nick Spencer, Richard Wadham, Patrick Hagarty, Jenna Rocca
Yapımcı :Shawn Levy, Stephen R. Campanella, Lyn Lucibello, Tom Mcnulty, Billy Rosenberg
Görüntü Yönetmeni : Anthony B. Richmond

Filmin Konusu:The Rocker, gözden düşmüş bir bateristin şöhret için yeni den şans verilmesiyle başından geçenleri mizahi bir dille anlatacak. Robert Fish Fishman, grubundan atılmadan önce gayet hırslı ve rock n roll hayali için yaşamaktadır. Yirmi yıl sonra bütün hayallerinden vazgeçmiş ve rock yıldızlığı fantezileri de mahvolmuşken bir okulun rock grubunun yeni bir baterist aradığı haberini alır.

Direct Contact

45300opp.jpg

Yapım: 2009 ~ ABD, Almanya
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Danny Lerner
Senaryo: Danny Lerner, Les Weldon
Süre:1 saat 30 dk

U-571

88888oop.jpg

Tür : Aksiyon / Dram / Savaş
Gösterim Tarihi : 3 Kasım 2000
Yönetmen : Jonathan Mostow
Senaryo : Jonathan Mostow , David Ayer , Sam Montgomery
Görüntü Yönetmeni : Oliver Wood
Müzik : Richard Marvin
Yapım : 2000, ABD / Fransa , 116 dk.

Oyuncular

Matthew McConaughey (Teğmen Andrew Tyler) , Bill Paxton (Komutan Mike Dahlgren) , Harvey Keitel (Makinist Henry Klough) , Jon Bon Jovi (Teğmen Pete Emmett) , David Keith (Binbaşı Matthew Coonan) , Thomas Kretschmann (Kaptan Gunther Wassner) , Jake Weber (Teğmen Hirsch)
II. Dünya Savaşı’nın en kızıştığı zamanda, 1942′deyiz. Alman U-Botları Atlantikte iki kıta arasında gidip gelen müttefik gemilerine aman vermiyor. Alman haberleşmesini bir türlü deşifre edemeyen Amerikan donanması eli kolu bağlı, yaralı bir boğa gibi hareket ediyor. İşte tam bu ortamda, müttefikler karaya oturmuş bir Alman U-Botunu tespit ettiklerinde, meşhur Enigma şifreleme cihazını ele geçirmek için bir umut doğar.

I. Dünya Savaşı’ndan kalma ve ilkel silahlarla donatılmış bir denizaltı olan S-33 olay yerine yakın olduğu için bu gizli ve savaşın kaderini değiştirecek görev ona verilir. Mike Dahlgren yönetimindeki denizaltı, denizde çaresiz bekleyen Nazi U-Bot’una bir dost gibi yaklaşacak, mürettebat ise U-Bot’a girip batırmadan önce Enigma cihazını ele geçirecektir. Bunun için gerekli cesaret ve tecrübe S-33′ün mürettebatında olsa bile talih rüzgarlarının ne taraftan eseceği çoğu zaman belli olmaz…

Tür filmlerine verdikleri destekle her zaman sinemaseverleri memnun eden filmlere imza atmış olan yapımcı De Laurentiis’lerin tam kredi verdiği Jonathan Mostow bu sürükleyici filmi hem yazmış hem de yönetmiş. Elinde Bill Paxton, Harvey Keitel gibi oyuncular olan Mostow da cephanesini iyi kullanıp hem yapımcıları hem de seyirciyi memnun etmeyi bilmiş.

Kill Kill Faster Faster

4543543hhh.jpg

Yapım Yılı: 2008
Tür: Gerilim
Firma: Aria Films
Yönetmen: Gareth Maxwell Roberts
IMDB Puanı: 4.4 (288 Oy
Ülke: İngiltere Hollanda
Süre: 1 saat 37 dk

Oyuncular
# Gill Bellows
# Lisaa Ray
# Esai Morales
# Mooneca Delain
# Shaun Parkes
# Stephen Lord
# Doña Croll
# Raquel Azevedo
# Bryant Botero
# Stephen Da Costa

Ölümcül Kurtuluş - Fatal Rescue

435435qweww.jpg

Yapımcı: Michael Souvignier, Ica Souvignier, Rolant Hergert
Senaryo: Julia Neumann, Sabine Leipert
Oyuncu: Florian Kriener, Martin Höner, Nicolas Landman-Burghardt, Dominic Rickhards
Kurgu: Lars Roland
Görüntü: Henning Jessel

KONUSU

Emilie oğlunu alarak, bitmek üzere olan evliliğinin sancılarını enaz hasarla atlatabilmek için, New York’tanAlmanya’ya, babasının yanına gelir. Babasının yaşadığı kasaba vekasabayı çevreleyen orman geçmişte onun Amerika’yakaçması için en büyük neden olmuştur. Amabugün bu yerin kendisinde yarattığı korkularla yüzleşmekzorundadır. Çünkü çocukluğundan beri girmektençekindiği ormanda canından çok sevdiği oğlu kaybolmuştur.Küçük Toby bulunur ama derin ve etrafıçökmek üzere olan bir kuyunun içindedir. Onukurtarmak için babası ve annesinin çocukluk arkadaşı Mikeseferber olur. İki adam hem Emilie’nin güvenini tekrarkazanmak, hem de gözlerinin önünde kaybolacak ikinci birhayata izin vermemek için ellerinden geleni yaparlar. Emilie iseailesinden bir kişinin daha ormanın gizlerine karışmasına izinvermeyecektir. Toby’nin ölümcül kurtuluşu buüç çaresiz insanın hayatlarındaki hatalarıgözden geçirmesine sebep olacaktır.

Siyah Giyen Adamlar - Men in Black

4543qqq.jpg

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 3 Kasım 1997
Yönetmen : Barry Sonnenfeld
Senaryo : Ed Solomon , Lowell Cunningham (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Donald Peterman
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 1997, ABD , 98 dk.

Oyuncular

Tommy Lee Jones , Will Smith , Linda Fiorentino , Vincent D’Onoforio , Rip Torn
Gizli bir hükümet bürosunda çalışan Ajan K ve yeteneklerine güvenerek yeni işe aldığı Ajan J, Dünya’ya diğer gezegenlerden gelen yabancıları denetleyen bir ekibin, yani kökleri 1950′lere kadar uzanan Siyah Giyen Adamlar’ın en gözüpek ikilisidir.

Uzaylı teröristleri son derece gizli silahlarıyla etkisiz hale getirdikten sonra Ray-Ban güneş gözlüklerini takıp, masul sivilleri ipnotize etmek ve herşeyi unutmalarını sağlamak da görevlerinin bir parçasıdır. Aslına bakarsanız, herşeyden şikayet edip duran Ajan J için işin en eylenceli bölümü de budur.

Lowell Cunningham’a ait çizgi romandan uyarlanan Siyah Giyen Adamlar, orijinalinin de yapmaya çalıştığı gibi uzaylı bilim kurgu geleneklerini tiye alma işine soyunuyor. Erich von Daniken kitaplarından tutun, X-Files dizisine ya da Martin Mystère çizgi romanlarına uzanan bir gelenekte kendisine yer bulmuş olan, komplo teorisyenlerinin çok sevdiği kara adamlar konseptini ilgi çekici bir yere oturtuyor…

Siyah Giyen Adamlar 2 - Men in Black 2

4543www.jpg

Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Komedi / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 26 Temmuz 2002
Yönetmen : Barry Sonnenfeld
Senaryo : Robert Gordon , Barry Fanaro
Görüntü Yönetmeni : Greg Gardiner
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2002, ABD , 88 dk.

Oyuncular

Tommy Lee Jones (Kevin Brown / Ajan K) , Will Smith (Ajan J) , Rosario Dawson (Rita) , Rip Torn (Şef Z) , Patrick Warburton (Ajan T)
Kay (Ajan K) sivil hayata dönerken, Jay (Ajan J) dünyadaki uzaylı yaratıklarla ilgili konuları kontrol eden, gayri resmi devlet kuruluşu “Men in Black (MIB) – Siyah Giyen Adamlar” için çalışmaya devam etmiştir.

Sky Captain ve Yarının Dünyası - Sky Captain And The World of Tomorrow

435435qqqbb.jpg

Tür : Gerilim / Aksiyon / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 24 Eylül 2004
Yönetmen : Kerry Conran
Senaryo : Kerry Conran
Görüntü Yönetmeni : Eric Adkins
Müzik : Edward Shearmur
Yapım : 2004, ABD / İngiltere , 106 dk.

Oyuncular

Jude Law (Sky Captain) , Gwyneth Paltrow (Polly Perkins) , Angelina Jolie (Capt. Franky Cook) , Giovanni Ribisi (Dex) , Ling Bai (Gizemli Kadın)
Dünyanın değişik yerlerindeki parlak bilimadamları gizemli şekillerde ortadan kaybolmaktadırlar. Bu arada devasa robotlar New York sokaklarını cehenneme çevirmiştir. Bu garip olayları araştırmak üzere Chronicle muhabiri Polly Perkins görevlendirilir. Polly, eski aşkı Sky Captain olarak bilinen pilot Joseph Sullivan ile birlikte araştırmaya başlar.

Çeşitli tehlikeli tuzaklar sonucunda, tüm olayların arkasında çılgın bilimadamı Dr. Totenkopf’un olduğunu tespit eden ikili, güzel komutan Franky Cook’un da yardımıyla dünyayı bu çılgın adamın ve robotlarının elinden kurtarmaya çalışacaktır.

Muhteşem Kahramanlar - The League of Extraordinary Gentlemen

454354qqq.jpg

Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2003
Yönetmen : Stephen Norrington
Senaryo : James Dale Robinson , Alan Moore (Kitap) , Kevin O’Neill (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Dan Laustsen
Müzik : Trevor Jones , Mark Isham
Yapım : 2003, ABD / Almanya , 110 dk.

Oyuncular

Sean Connery (Allan Quatermain) , Stuart Townsend (Dorian Gray) , Peta Wilson (Mina Harker) , Shane West (Detektif Tom Sawyer) , Jason Flemyng (Dr. Jekyll/Mr. Hyde) , Richard Roxburgh (Mycroft Holmes, M) , Naseeruddin Shah (Prens “Kaptan Nemo” Dakkar) , Max Ryan (Dante Inferno) , Tom Goodman-Hill (Sanderson Reed) , Tony Curran (Rodney Skinner)
Bu sıradışı çalışmada, fantastik edebiyatın ve bilim kurgu’nun tanınmış simaları aynı görev etrafında biraraya geliyorlar. Amaçları kötülüğün başını çeken bir çılgını durdurmak..

Dracula’dan Mina Harker, Görünmeyen Adam, Dr. Henry Jekyll, Kaptan Nemo ve Dorian Gray gibi farklı edebi kaynakların ana karakterlerinin yer aldığı serbest bir uyarlama.

Heyecan verici çalışma, Alan Moore ve Kevin O’Neill’ın çizgi serilerinden uyarlanmış.

Cehennem Sürüşü & Hell Ride

32432qqqkkll.jpg

Yapım : 2008, ABD

Tür : Aksiyon / Dram / Gerilim
Yönetmen : Larry Bishop
Senaryo : Larry Bishop , Bishop, Laura Cayouette, Julia Jones
Yapımcı : Larry Bishop
Görüntü Yönetmeni : Scott Kevan
Müzik : Daniele Luppi
Oyuncular: Larry Bishop, Dennis Hopper, Michael Madsen
Presented By:Quentin Tarantino

Hikaye pistolero, Gent ve Comanche isimli karakterler arasinda geciyor. Bira icmeyi seven, maceradan maceray kosan, motorcu gruplar arasinda bitirilmemis bir is vardir. Hesaplasma zamani gelmistir. Bu uclu arasinda savas, kanli sahnelere sebeb olacak. Film oldukca hareketli ve guzel bir hikayesi var.
Uyarilar
Film asiri derecede siddet, cinsel icerik ve ciplaklik iceriyor. Konusmalar rahatsiz edici olabilir ve bazi sahnelerde uyusturu kullanimi mevcut. 18 yas alti icin uygun degil.

Mozart Ve Balina - Mozart And The Whale

43324qqq.jpg

Tür: Romantik / Dram
Oyuncu Kadrosu :Josh Hartnett , Radha Mitchell , Sheila Kelley , Gary Cole , John Carroll Lynch

Film’in Konusu : 1988’de“Rain Man” (Yağmur Adam) ile Oscar kazanmış RonBass’ın senaryosunu yazdığı “Mozart and the Whale”gerçek olaylardan esinlenmiştir.

Birbirlerine aşık olan,ayrılan ve sonunda ünün, ailenin ve otizmin baskılarınıyenerek ortak bir hayat kurmayı başaran bir çiftin şaşırtıcı veesinlendirici anıları. … Mozart ile Balina, bu inanılmaz yolculuğuanlatan, yıllar boyunca hafızanızdan silinmeyecek, gerçektenyaşanmış bir aşk hikayesidir.

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters vs. Aliens

45435qqqddd.jpg

Tür : Bilim Kurgu / Animasyon / 3D
Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
Yönetmen : Rob Letterman , Conrad Vernon
Senaryo : Maya Forbes , Wallace Wolodarsky , Rob Letterman , Jonathan Aibel , Glenn Berger , Rob Letterman (Kitap) , Conrad Vernon (Kitap)
Müzik : Henry Jackman
Yapım : 2009, ABD

Seslendirenler : Will Arnett (The Missing Link) , Stephen Colbert (President Hathaway) , Hugh Laurie (Dr. Cockroach Ph.D.) , Seth Rogen (B.O.B.) , Paul Rudd (Derek) , Kiefer Sutherland (General W.R. Monger) , Rainn Wilson (Gallaxhar) , Reese Witherspoon (Susan Murphy / Ginormica)
Kaliforniya’da yaşayan Susan Murphy adlı bir genç kadına nikah gününde uzaydan gelen yapışkan maddelerle dolu bir meteor çarpınca boyu esrarengiz şekilde uzamaya başlar ve 16 metreye kadar ulaşır.

Bunun üzerine askeri yetkililer harekete geçerek Susan’ı devlete ait gizli bir tesise götürürler. Orada Susan’ın ismi değiştirilerek Ginormica adı verildikten sonra bir grup canavarla birlikte hapse atılır. Bu canavarlar grubunun üyeleri hamamböceği kafalı Dr. Cockroach, yarı-maymun yarı-balık The Missing Link, jelatin kaplı B.O.B. ve Insectosaurus adlı dev tırtıldır.

Ancak uzaydan gelen esrarengiz bir robotun dünyamıza inmesi ve fırtınalar estirmeye başlaması üzerine bu grubun hapishane günleri kısa sürer. Çaresiz kalan ABD Başkanı, uzaylı robota karşı mücadele etmeleri ve dünyamızı yıkımdan kurtarmaları için Canavarlar grubunu görevlendirir.

Vahşet Partisi - All the Boys Love Mandy Lane

453543qqqqhnhh.jpg

Tür : Romantik / Gerilim / Korku / Gizem
Yönetmen : Jonathan Levine
Senaryo : Jacob Forman
Görüntü Yönetmeni : Darren Genet
Müzik : Mark Schulz
Yapım : 2006, ABD , 88 dk.

Oyuncular

Amber Heard (Mandy Lane) , Anson Mount (Garth) , Whitney Able (Chloe) , Michael Welch (Emmet) , Edwin Hodge (Bird)
Mandy Lane, Teksas’ta yaşayan, okuduğu lisenin en popüler kızıdır. Bütün erkekler henüz kimseyle birlikte olmamış Mandy’le beraber olabilmek için yarış halindedirler. Red, bu amacını gerçekleştirmek için Mandy’i ve arkadaş grubunu her şeyden uzaktaki çiftliklerinde yapacağı partiye davet eder.

Gece ilerledikçe alkol ve uyuşturucunun etkisiyle erkekler kontrolden çıkınca işler çirkinleşir. Reddettiği erkeklerden biri bunu gururuna yediremeyince Mandy’nin yapabileceği tek şey kalır, o da canını kurtarmak için kaçmaktır.

The Wackness’ın yönetmeni Jonathan Levine’ın ilk filmi Herkes Mandy Lane’in Peşinde, Toronto Film Festivali’nde gösterim şansı elde etmiş, !f İstanbul 2009 kapsamında da sinemalarımıza konuk olmuştu.

X-Men Başlangıç: Wolverine - X-Men Origins: Wolverine

43543qweqwe.jpg

Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Fantastik / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009
Yönetmen : Gavin Hood
Senaryo : David Benioff
Görüntü Yönetmeni : Donald McAlpine
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2009, ABD , 120 dk.

Oyuncular

Hugh Jackman (Logan/Wolverine) , Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool) , Liev Schreiber (Victor Creed / Sabretooth) , Taylor Kitsch (Remy LeBeau / Gambit) , Dominic Monaghan (Barnell Bohusk / Beak) , Lynn Collins (Silver Fox) , Danny Huston (William Stryker)
Mutant hayatına devam eden Wolverine, kız arkadaşını öldürdüğü için Victor Creed (Sabertooth)’dan intikamını almak istemektedir ve en sonunda mutant silahı X programına katılmaya karar verir.

Birçok başarılı esere imza atmış olan yazar David Banioff bu sefer kendi tarzından biraz dışarı çıkıyor.

7 Nisan 2009 Salı

X-Men: Son Direniş - X-Men: The Last Stand

http://img222.imageshack.us/img222/5919/xmen3cd8.jpg

Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 26 Mayıs 2006
Yönetmen : Brett Ratner
Senaryo : Simon Kinberg
Müzik : John Ottman
Yapım : 2006, ABD , 104 dk.

Oyuncular

Shawn Ashmore (Bobby Drake/Buzadam) , Daniel Cudmore (Peter Rasputin/Colossus) , Alan Cumming (Kurt Wagner/Nightcrawler) , Hugh Jackman (Logan/Wolverine) , Famke Janssen (Jean Grey/Phoenix) , Aaron Standford (Pyro) , Rebecca Romijn-Stamos (Mystique) , Patrick Stewart (Charles Xavier/Prof. X) , Vinnie Jones (Juggernaut) , Kelsey Grammer (Beast) , Ellen Page (Kitty Pride/Shadowcat)
X-Adamlar geri dönüyor. Bir önceki filmin finalinde ufaktan giriş yapılan ve çizgi romanın hayranları tarafından gayet iyi bilinen Dark Phoenix öykü dizisi yeni filmin ana teması olacak gibi görülüyor. Hatırlanacağı üzere X2′nin dramatik finalinde, telepatik güçlere (ve belki de daha fazlasına) sahip olan Jean Grey, kendisini arkadaşları için feda etmişti.

Eğer Ratner ve senaristleri şimdi klasikleşmiş X-Men mitolojisine sadık kalırlarsa, Jean Grey’in Pheonix (Anka Kuşu) denilen ve müthiş bir güce sahip alt kimliği tarafından yaşama döndürüleceğine şahit olacağız. Elbette bunun bir bedeli olacak ve X-Adamlar bu bedeli ödeyecek tek varlıklar da olmayacak.

Üçüncü filmde, beyazperdede görmeye alışık olduğumuz karaktere bir çok yeni isim eşlik edecek. Juggernaut, Beast ve Shadowcat şimdiden iştah kabartıyor.


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Tamara

http://www.best-horror-movies.com/images/Tamara-movie-poster-small.jpg

Yönetmen : Jeremy Haft
Senaryo : Jeffrey Reddick
Oyuncular : Jenna Dewan, Matthew Marsden, Chad Faust, Gil Hacohen, Katie Stuart, Claudette Mink, Chris Sigurdson
Yapımcı : Matt Milich, Danny Fisher
Görüntü Yönetmeni : Scott Kevan
Müzik : Michael Suby
Süre : 1 saat, 30 dk.

KONUSU

Utangaç genç Tamara suiistimal edilen bir lise öğrencisi olarak çok acınacak bir yaratıktır: İngilizce öğretmeni Billy Natoly’nin özlemini çekmediği zamanlarda, alkolik babasından saklanıp sevgili rahmetli annesinin bıraktığı kara büyü kitaplarını okumak için dağınık yatak odasında oturur.

Shawn adlı popüler bir pisliğin yönettiği acımasız grubun bitmek tükenmez çabaları sayesinde, Tamara’nın okul günleri bir kabus gibidir. Grupta ayrıca kendine olan güven eksikliğini acımasızlıkla telafi eden Shawn’ın haksızlığa uğrayan kız arkadaşıyla, ahlaksız, cahil arkadaşı Patrick de bulunmaktadır.

Shawn ve kin dolu arkadaşları tarafından oldukça kötü davranışlara maruz kalan Tamara’ya üzülen, iyiliğin üçlüsü, saf, Chloe, Jesse ve Roger bu gaddar takımı bir parça yatıştıran daha nazik bir öğrenci grubudur. Yine de, onlar da istemeden, Tamara’yı aşağılamak için bir entrikanın içine çekilirler ve altı öğrenci eski püskü bir otel odasında fakir, yalnız ve dışlanmış Tamara’nın vahşi, ama aynı zamanda kazara meydana gelen ölümü sırasında hazır bulunurlar.

Çaresizce felaketin kanıtlarını saklamaya çalışan gençler, Tamara’yı ormana gömerler. Ertesi gün Tamara’yı okulda gördüklerinde hissettkileri şaşkınlık anlaşılabilir bir şeydir. Tamara yalnızca hayatta olmayıp, aynı zamanda alaycı nüktedanlığı, yakıcı seksi cazibesi ve zihnindeki ölümcül intikamıyla artık güçlü bir düşmana dönüşmüştür.

Tamara hayatını cehenneme çevirenleri orakla biçerken, mütevaffa annesinin kitabından öğrendiği etkileyici büyüler de birer terör aletine dönüşmüştür. Bu korkunç büyülerin ilk kurbanı, zavallı kitaplara düşkün Roger’dır. Tamara için intikam yeterli gelmeyecektir, her ne şekilde olursa olsun, Bill Natoly’nin aşkına da sahip olmalıdır. Bu da Bill’in genç hamile karısı Alison’ı Tamara’nın korkunç zombi-cadı kuvvetlerinde ateşe atmak demektir. Bill, Chloe ve Jesse, korkunç ve kanlı zirveye ulaşmadan Tamara’yı durdurmak için bir takım oluşturmak zorundadırlar. Ama ne yazık ki, küçümsenmiş bir hemcinsinki gibi korkunç bir kızgınlık yoktur.


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Garden Party

Yönetmen
Jason Freeland
Senaryo Yazarı
Jason Freeland
Oyuncular
Vinessa Shaw (Sally), Christopher Allport (Davey), Willa Holland (April), Sonita Henry (Celine), Lisa Arturo (Aprilin Annesi)
Müzik
John Swihart


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Öyle Bir Gündü’ki - Miss Pettigrew Lives for a Day

http://www.sinemagaza.com/b_urunler/8016931414.jpg

Yapım : 2008, İngiltere
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Bharat Nalluri
Senaryo : David Magee, Simon Beaufoy
Oyuncular : Ciaran Hinds, Frances McDormand, Amy Adams, Shirley Henderson, Lee Pace, David Alexander, Clare Clifford
Yapımcı : Nellie Bellflower, Stephen Garrett
Görüntü Yönetmeni : John De Borman
Müzik : Paul Englishby


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Öyle Bir Gündü’ki - Miss Pettigrew Lives for a Day

http://www.sinemagaza.com/b_urunler/8016931414.jpg

Yapım : 2008, İngiltere
Tür : Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen : Bharat Nalluri
Senaryo : David Magee, Simon Beaufoy
Oyuncular : Ciaran Hinds, Frances McDormand, Amy Adams, Shirley Henderson, Lee Pace, David Alexander, Clare Clifford
Yapımcı : Nellie Bellflower, Stephen Garrett
Görüntü Yönetmeni : John De Borman
Müzik : Paul Englishby


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Sugar House

Yapım : 2007, İngiltere
Tür : Gerilim / Suç
Yönetmen : Gary Love
Oyuncular : Andy Serkis, Steven Mackintosh, Ashley Walters, Adam Deacon, Ted Nygh, Tolga Safer, Tracy Whitwell, Sharnie Hobbs
Yapımcı : Rachel Connors, Arvind Ethan David
Müzik : Michael Price

KONUSU

Sugarhouse yönetmen Gary LOve tarafından çekilmiş ve Senaryosu Dominic Leyton ‘a ait olan bir macera filmidir.
Hikayenin merkezi iki kişinin farklı problemlerini konu almıştır. Tom(StevenMackintosh), hayatı kırılma noktasında olan ortasınıf bir şehir çocuğudur.
D(Ashley Walters) ise zeki, espirili ve umutsuz bir gençtir.Bu ikilinin macera dolu ölümcül yollara gireceklerinden haberleri yoktur.


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Merlin’in Çırağı

http://img2.blogcu.com/images/b/e/d/bedavafilmizlesene/merlinin-ciragi-bedava-film-izle-online-film.jpg

Tür :Macera / Fantastik
Gösterim Tarihi :
Yönetmen : David Wu
Yapım : 2006, ABD / Kanada
Süre :175 dk.

Oyuncular
Sam Neill , Miranda Richardson , John Reardon , Meghan Ory
Tegan Moss , Christopher Jacot , Garwin Sanford , Duncan Fraser
Alexander Kalugin , Jennifer Calvert , Andrew Jackson

Muhteşem Merlin Camelot’a geri döner. Krallık kolayca zarar görebilecek haldedir. Jack’in yardımıyla karanlık ve bilinmeyen tehlikelerle savaş başlamıştır.

Bölüm 1


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Tanrıkent - City of God

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj46wSUN5UY56qQAbOR9WxDMGjERrn6bNZ_lTnp8xhXd25BetSMylIknloCue1KphXiCxi5vFX0n1DFbcYC6ej7cbgy_3pbdI03WhpinhPnfgxTaNKGKy0cz9CUVb_2vrFVqr3IM6SsEXo/s400/city_of_god_tanrikent.jpg

Tür : Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2003
Yönetmen : Fernando Meirelles , Kátia Lund
Senaryo : Bráulio Mantovani , Paulo Lins (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : César Charlone
Müzik : Ed Cortês , Antonio Pinto
Yapım : 2002, Brezilya / Fransa / ABD , 130 dk.

Oyuncular

Matheus Nachtergaele (Sandro Cenoura) , Seu Jorge (Mane Galinha) , Alexandre Rodrigues (Buscape) , Leandro Firmino da Hora (Ze Pequeno) , Philippe Haagensen (Bene) , Johnathan Haagensen (Cabeleira) , Douglas Silva (Dadinho)
Film, gücünü ve kavgasını uyuşturucu savaşlarından alan Tanrıkent’in hikayesini, 60′lı yıllardan itibaren ele alır. Arka sokaklarda yaşayan iki arkadaşın hikayesini takip etmeye başlarız. Kendilerine farklı yollar seçen çocukların gözünden Tanrıkent’in yokedici gelişimine tanıklık ederiz…

Tanrıkent 2002′nin olay filmlerinden biri. Rio De Janerio’nun suç dolu gecekondu mahallelerinden geçen, altüst edici bir film. Brezilya’dan gelen Protesto (La haine) diye tanımlandığını da ekleyelim.


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Fred Claus

http://www.etvideo.com/New%20Web/NR/November%2008/FredClaus.jpg

Tür : Fantastik / Komedi
Gösterim Tarihi : 28 Aralık 2007
Yönetmen : David Dobkin
Senaryo : Dan Fogelman , Jessie Nelson
Yapım : 2007, ABD , 116 dk.

Oyuncular

Vince Vaughn (Fred Claus) , Paul Giamatti (Nick ‘Santa’ Claus) , John Michael Higgins (Willie) , Kevin Spacey (Clyde)

KONUSU

Tüm çocukluğu boyunca “neden hiç kardeşine benzemedin” eleştirisiyle yüzleşmek zorunda kalan Fred, büyüyünce de kardeşinin mükemmelliğinin aksine şanssız ve parasız bir adama dönüşür, hatta hapse bile girer.

Nicholas abisine yardım etmeye karar verir ama bir şartla: Kuzey Kutbuna gelecek ve ihtiyacı olan parayı orada Noel Baba’nın Oyuncak Dükkanı’nda çalışarak kazanacaktır.

Noel’in yaklaştığı günlerde vizyona giren, bol bol kırmızı elbiseler, bol bol kar, rengarenk yılbaşı süsleri ve kocaman yılbaşı ağaçları ağaçlarına doyacağımız, eğlenceli bir film.


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

The Black Balloon

http://www.matricsmanagement.com/TheBlackBalloon_Official-Po.jpg

Yapım Yılı: 2008
Firma: Black Balloon Productions
Süre: 1 saat 37 dk
Dil: İngilizce
IMDB Puanı: 7.6 (804 Oy)

Ülke: Avustralya
Tür: Dram
Görüntü: Renkli
Ses Düzeni: Dolby Digital


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Birds Of America

imdb puanı :6.6/10
Yapım :2008, ABD
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Craig Lucas
Senaryo :Elyse Friedman
Oyuncular :Hilary Swank, Ben Foster, Lauren Graham, Matthew Perry, Ginnifer Goodwin, Brandon Hanson, Peter Conboy, Jennifer Gargano, Tom Pelphrey
Yapımcı :Jana Edelbaum
Görüntü Yönetmeni :Yaron Orbach
Müzik :Ahrin Mishan
Süre :1 saat, 29 dk.


alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.