31 Mart 2009 Salı

Çık İşin İçinden - How To Deal

http://www.filmlazim.com/wp-content/uploads/2009/01/cik-isin-icinden-how-to-deal.jpg

Müzik :David Kitay
Süre :1 saat, 39 dk.
Yapım :2003, ABD
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Clare Kilner
Senaryo :Neena Beber
Oyuncular :Dylan Baker, Mandy Moore, Allison Janney, Alexandra Holden, Nina Foch, Mackenzie Astin, Connie Ray, Trent Ford
Yapımcı :William Teitler, Erica Huggins
Görüntü Yönetmeni :Eric Alan Edwards

Halley, etrafında süregelen sağlıksız aşk ilişkilerinden dolayı aşka karşı tüm umudunu yitirmiş bir lise öğrencisidir. Annesi ve babası boşanmış; babası ise çoktan sorumsuz ve genç bir kadınla bir ilişki yaşamaya başlamıştır. Annesi yapayalnız kalmıştır; kızkardeşi ise evlenme hazırlıklarının heyecanına kaptırmıştır kendisini. Okulda tüm arkadaşları Halley’nin gerçek aşkı bulamayacağı konusunda onun güvenini kırmaktadır. Ancak trajik bir kaza sonucu Halley, Macon ile tanışır ve gerçek aşkın olağanüstü karşılaşmalar sayesinde varolabileceğini anlar.



alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder