31 Mart 2009 Salı

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı

http://www.sinematurk.com/images/film/15712_5.jpg

Tür : Macera / Animasyon / Stop-motion
Gösterim Tarihi : 28 Ekim 2005
Yönetmen : Steve Box , Nick Park
Senaryo : Nick Park
Müzik : Julian Nott
Yapım : 2005, İngiltere , 94 dk.

Seslendirenler : Peter Sallis (Wallace) , Helena Bonham Carter (Leydi Tottington) , Ralph Fiennes (Lord Victor Quatermaine) , Peter Kay (PC McIntosh) , John Thomson
Nick Park’ın çok Oscar’lı kısa metraj animasyonlarının kahramanları olan peynirperest Wallace ve hümanist köpeği Gromit, sonunda uzun metraj bir stop-motion animasyonun başrolünde geri dönüyorlar.

Dostlarımız, yaşadıkları mıntıkada, evlerin bahçelerine musallat olan tavşanlarla mücadele için Anti-Pesto adında bir ekip kurarlar. Yıllık Sebze Yarışması’na çok az bir zaman kala işleri iyice patlar. Ancak şehre musallat olup sebzelerinin canına okuyan esrarengiz bir yaratığı yakalamakla görevlendirildiklerinde işin rengi değişecektir.



alt yazılı filmizle, turkce dublajli filmizle, filmizleyecez izle, filmizleyecez seyret, dublajsız film izle, filmi izleme, filmi izle, duygusal film izleme, film, film seyret, indirmeden film izle, izleme, kaliteli film izle, kaliteli film seyret, online film izle, orjinal film izle, sinema, yabancı film izle, yabancı film seyret, yabancı sinema seyret.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder